Oldal kiválasztása

Fonyód, Provence Apartments Földszint 4. nyaraló

Nyaraló adatok

Nyaraló száma Emelet Terület Terasz/Erkély Bruttó Ár Akciós Ár
4. földszint 72,11 8,50 44.373.800 39.936.420

Elhelyezkedés: Fonyód, Harmatos utca 36.

A Provence Apartments lakásai Fonyódon, a Harmatos utca 36. szám alatt találhatóak. A végig aszfaltozott, rendezett utcán lesétálva, alig néhány percre találhatóak a város hivatalai, a posta, élelmiszerbolt, ATM. A városi strand légvonalban 500-600 méter. A településen belül saját busz járat is van, így a strand, a vasút állomás, a 7-es főút mellett található Rossmann, Spar és egyéb bevásárló részek, gyorsan és kényelmesen is megközelíthetőek. 

Fonyód városa Somogy megyében, közvetelnül a Balaton partján található, az egyik legnépszerűbb üdülőhely és kikötőváros a déli parton, ahonnan könnyen megközelíthető a térség számos nevezetessége, kulturális és gasztro központja. Az északi part alig néhány perces hajóúttal elérhető, így Badacsony, a Balaton felvidék, Köveskál, Keszthely, vagy akár Hévíz is színesíthetik a fonyódi tartózkodást. 

A várost átszeli a 7-es főút és az M7-es autópálya közvetlen összeköttetést nyújt (saját lejárója van) a lüktető vérkeringésbe. Saját kikötőjének köszönhetően a badacsonyi túlpart szinte egy karnyújtásnyira van. A vasúti hálózat is fejlett a városban, itt ágazik el a vasút Kaposvár felé, így biztosítva összeköttetést Magyarország egyéb, nagyobb főútvonalaihoz. 

Fonyód önmagában is ékköve a Balatonnak, úgy is nevezik, mint a Balaton Kilátóját. Nyüzsgő kulturális és aktív sport élete sok lakost, nyaralni vágyót, látogatót vonzottak ide az elmúlt években. Kikötője évente többszázezer emberes forgalmat bonyolít le. A hegyről, ahol pedig a Provence Apartments lakóingatlanai is találhatóak csodaszép panoráma nyílik a semmihez sem hasonlítható Somogy megyei tájra és a Balatonra.

A kikötő bejáratánál található a több mint 40 halfajtára horgászók szigete. A városban kutyás fürdőhely, és igazi családbarát strand is található. Ez utóbbit Panoráma strandnak hívják, az elmúlt években óriási fejlesztéseken esett át, így manapság a déli part egyik legnépszerűbb helye lett, ahol az aktív kikapcsolódás szerelmesei és a családok is jól érezhetik magukat. Homokos partrésze, napozószigetei és vizes élményjátszótere is van. A szolgáltatások között szerepel: vizibicikli, csónak, játszótér, medencejátékok, napozóágyak, napernyők bérlése stb.

Aki hosszútávú fonyódi életre rendezkedne be a Provence Apartments lakásában, annak jó hír, hogy a városban bölcsöde, óvoda, általános iskola, gimnázium, bíróság, kulturális központ, könyvtár, múzeum is működik. Nagy hagyománya van a Fonyódi Nyári Fesztiválnak, a Szent István – napi rendezvényeknek és a télen megrendezésre kerülő Fonyódi Kolbászfesztiválnak is. 

A városban számos kilátó, gyönyörű sétányok, villák várják a szépség szerelmeseit és az újjászületni vágyókat. 

Projekt jellemzők

  • A beruházás biztosan megvalósul, mert egy meglévő épület kerül teljes körűen felújításra.
  • Budapestről mindössze 1,5 óra alatt saját nyaralójában lehet.
  • A projekten belül kialakításra kerül egy saját, közös használatú medence is.
  • A szolgáltatók: boltok, éttermek karnyújtásnyira találhatóak.
  • Fonyódról számtalan kiránduló útvonal indul és a város bővelkedik egész évben alternatív programokban.

Provence Apartments – Műszaki tudnivalók

Egy meglévő épület teljes körű felújításával készülő, a Balaton felvidékre panorámás lakásokkal rendelkező Provence Apartments komplexum Fonyód belterületén, zöld övezetben található.

Az épület a lakóövezetben szeparált gépkocsibeállókkal rendelkezik. Az egyedi lakásokhoz külön tároló is vásárolható szintenként. A lakások élhető kialakításának köszönhetően mind alkalmasak szezonális vagy akár egész éves tartózkodásra is.

Az ingatlanokra falusi CSOK, babaváró hitel is felvehető. Az épület apartmanjai világosak, a telek lejtős kialakítása miatt panorámával rendelkeznek. Egyes lakásokhoz terasz is tartozik, melyeknek burkolata térkő a földszinten, a magas földszinten pedig csúszásmentes greslap.

Homlokzati (külső teherhordó) falak: 38 cm vastagságú égetett kerámia falazat. Lakásokat elválasztó fal: elhelyezkedéstől függően 20 cm vastag Macuphon 20 hanggátló tégla  hangszigetelő falazati rendszer, vagy 38 cm vastagságú égetett kerámia falazat.

Lakáson belüli válaszfal: 10 cm vastag POROTHERM 10 N+F, vagy LEIER válaszfaltéglából.

A látványterveken szereplő árnyékoló szerkezetek nem képezik az ár részét, opcionálisan megrendelhetők.

A lakásokhoz jó hőszigetelésű, 3 réteg üvegezéssel ellátott egyedi nyílászárók tartoznak.

Belső nyílászárók: fafurnéros vagy azzal egyenértékű, választható színben, bruttó 60 000,-Ft/db.

A lakásokon belül különböző greslap burkolattípus választható, a terveken jelölt helyeken. A vizes helyiségek hidegburkolata ajtó magasságig fut. A konyhabútor alsó és felső elemei közötti rész is csempézett. A hidegburkolati lapok ára bruttó 4 500,- Ft/m². Melegburkolatok: Woodstep Dynamic V+ laminált padló, 11 választható színben (bruttó 3 200,- Ft/m²) hozzá tartozó szegélyelemmel. Egyéni elképzelések kialakítása is lehetséges, előztes egyeztetés után, a megnövekedett költségek, az árkülönbözet megfizetése mellett.

 

Tovább műszaki paraméterek az ingatlanszakértőknél!

Kapcsolat

Várdai Szabina, Lido Home, vezető értékesítő

Mobil: +36-70-600-0847
E-mail: szabina.vardai@lidohome.hu