Oldal kiválasztása

Siófok, Villa Novecento Emelet 6. nyaraló

Nyaraló adatok

Nyaraló száma Emelet Terület Terasz/Erkély Bruttó Ár Akciós Ár
10. 1. emelet 45,34 nincs 39.987.500.- 31.990.000.-
Villa Novecento akciós balatoni nyaraló emelet 10. apartman

Elhelyezkedés: Siófok, Fő utca 84.

A siófoki Villa Novecento stúdió méretű nyaralói a Balaton part legfelkapottabb részén, a városközpontban találhatóak. A nívós épület korszerű külső és belső felújítással egy teljesen egyedi enteriőrt kap, tiszteletben tartva az épület eredeti tervezését. A beruházás 2 ütemben valósul meg, melyből az első ütem, a meglévő épület minőségi felújításával, 2021. 3. negyedévében zárul le. A projekt elhelyezkedése kiváló, néhány perc sétára található a parton, a Fő utca 84. alatt. Álom épületben, álom nyaralókat kínálunk. Olyat, ami generációról, generációra szállva őrzi meg, sőt, növeli értékét!

Az épület elhelyezkedését tekintve a nagyobb élemiszerboltokhoz, ATM-ekhez, éttermekhez közel helyezkednek el. A siófoki pláza mindössze 10 perces sétával érhető el. A part mellett húzódó sétáló utca szintén kényelmes távolságra fekszik, míg a vízpart csupán néhány utcával lentebb található.

A telket, amelyen a Villa eredetileg épült, balatoni nyaraló társasházak, lakóházak övezik. Igényes, tiszta környezete egyedülálló a város központi részén.

Mivel a projekt a Fő utca mentén közvetlenül helyezkedik el, ezért csak aszfaltozott út terül el mellette. A jövendőbeli nyaraló tulajdonosok zárt rendszerű belső parkolóban helyezhetik el autójukat, illetve a Fő út mentén is parkolhatnak.

Projekt jellemzők

 • A beruházás biztosan megvalósul, mert egy meglévő Villa épület kerül teljes körűen felújításra.
 • Budapestről mindössze 1 óra alatt saját nyaralójában lehet.
 • A projekten belül kialakításra kerül egy saját, közös használatú, 3×8 méteres medence is.
 • A szolgáltatók: boltok, éttermek karnyújtásnyira találhatóak.
 • Siófokról számtalan kiránduló útvonal indul és a város bővelkedik egész évben alternatív programokban.

Villa Novecento – Alkalmazott anyagok és szerkezetek

 • Alapozás: meglévő alapozás.
 • Falak: A homlokzati külső fal 30 cm vastagságú tégla falazat, vagy Technoboard könnyűszerkezetes rendszer. A lakáson belüli válaszfal 10 cm vastagságú falazóelemekből áll, vagy hangszigetelt gipszkarton válaszfal lesz.
 • Födémek, szigetelések: Az épület lapostetős kialakítású. Az emeletközi födémek vasbeton födémek. A csapadékvíz elvezetése LINDAB Seamline tűzihorganyzott acél + Classic bevonat. A fürdőszobákban 1 rétegű, kenhető vízszigetelés, a sarkoknál hajaterősítő szalaggal, MAPEI MAPELASIC anyaggal.
 • A homlokzati hőszigetelés: utólagos hőszigetelés 10 cm vastag grafitos hőszigetelésű rendszerrel.
 • Nyílászárók: A külső nyílászárók kiemelten jó hőszigetelő képességű, 3 rétegű egyedi műanyag nyílászárók. A belső nyílászárók fafurnéros, vagy azzal egyenértékű, választható színben, bruttó 60.000.- forint / darab értékben. A lakásbejárati ajtó fa, biztonsági zárral, kilincsgarnitúrával, fehér színben kerül kialakításra.
 • A nyaralókon belül különböző greslap burkolattípus választható, a terveken jelölt helyeken. A vizes helyiségek hidegburkolata ajtó magasságig fut. A konyhabútor alsó és felső elemei közötti rész is csempézett. A hidegburkolati lapok ára bruttó 5.000.- Ft / m2.  A melegburkolatok esetében Woodstep Dynamic V+ laminált padlóból, 11 színből lehet választani bruttó 3.500.- Ft / m2 áron. A kivitelezésben a kiválasztott szín szerinti szegélyelemek és a jó lépéshangszigetelést biztosító laminált padló alátétek benne vannak.
 • A lábazatok: kerámia burkolatnál minium 10 cm magas és minimum 30 cm általános laphosszúságú porcelánkerámia lábazati elemek.
 • A festés, minden fal- és mennyezetfelület esetében fehér diszperziós festéssel történik. Egyedi színek, külön egyeztetés esetén lehetségesek.
 • A Villa árnyékolórendszere kizárólag a látványterveken szereplő formában lehetséges, felár ellenében, opcionálisan választva.
Tovább műszaki paraméterek az ingatlanszakértőknél!

Kapcsolat

Eger Gabriella, Lido Home, vezető értékesítő
Mobil: +36-70- 634-3405
E-mail: gabriella.eger@lidohome.hu

Gyarmati László, Lido Home, vezető értékesítő
Mobil: +36-70- 428-2525
E-mail: laszlo.gyarmati@lidohome.hu